Kasumi

Trancherkniv - Kokkekniv (24 cm) - Kokkekniv (20 cm) - Brødkniv - Santoku - Mini-Santoku - Udbener - Universalkniv - Urtekniv - Sushikniv - Nakiri

Kasumi Sushikniv / Sashimi

Når der står, at dette er en sushi-kniv, så er det naturligvis en tilsnigelse, for denne knivtype kan bruges til meget andet. Typemæssigt har den sit forlæg i den japanske "yanagiba", der traditionelt er udstyret med et blad, der kan ruste og derfor kræver nogen pleje. Denne kasumi-kniv er fremstillet i rustfrit stål og har de samme gode egenskaber som den japanske model. Kniven er meget velegnet til at skære filetter med, til at lave sashimi med. Og ser du sushi-kokken arbejde, vil du ofte se ham arbejde med netop denne type kniv. Og sushi eller ej: denne kniv egner sig også fortrinligt til at skære ud med, til at tranchere med. Bemærk, at knivbladets særlige profil kun gør den velegnet til højrehåndede.

Knivlængde: 380 mm.   Bladlængde: 240 mm.   Vægt: 242 gram   Antal lag: 16   Skærende stål: V-GOLD-10   Skæfte: Lamineret hårdtræ   Pris: 2299 DKK

Universalkniv



Find nærmeste forhandler